Hirdetés

A 3DS még nem halott, legalábbis a Nintendo szerint

|

Ugyan az E3-as prezentáció kizárólag a Nintendo Switch játékairól szólt, Doug Bowser szerint ez nem jelenti a kézikonzol életének végét.

Hirdetés

Néhány hete megjelent a Persona Q2, ami sokak szerint a Nintendo 3DS utolsó nagyvolumenű megjelenése volt. A Nintendo E3-as Directje is ezt az érzetet erősítette, és Doug Bowser ugyan nem próbálta meg tagadni, hogy jelenleg a Switch a fontosabb, fontosnak tartotta kijelenteni, hogy még a 3DS sem halott.

Hirdetés

A Nintendo of America elnöke azt nyilatkozta, hogy amíg van kereslet, addig ők készek támogatni a kézikonzolt is.

"Ezen a ponton nincs olyan játékunk, amit bejelenthettünk volna az E3-on. A tény az, hogy azért nem mutattunk 3DS címet, mert jelenleg minden a Switch körül forog. Ugyanakkor a 3DS még mindig elég szép eredményeket hoz, és amíg a vásárlók kitartanak mellette, addig mi is."

Hogy pontosan ez mit is jelent, azt már nem árulta el, de talán ez megnyugthatja azokat, akik a közelmúltban vettek 3DS-t vagy 2DS-t. Ha újdonság nem is lesz, van miből válogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)