Hirdetés

4 millió eladott PS3, 9 millió eladott Wii Japánban

|

A Famitsu jelentése szerint a PlayStation 3 a 4 milliós, a Nintendo Wii a 9 milliós határt is átlépte a szigetországban.

Hirdetés

Az eladási statisztikák hétről-hétre bizonyítják, hogy Japánban igenis szeretnek játszani az emberek otthonaikban. Természetesen gondolom ezzel a világ más országaiban is így vannak, de a japánok leginkább a saját termékeiket fogyasztják, aminek eredményeképp a Sony 4,020,563 eladott példánnyal, a Nintendo pedig 9,048,012 eladott példánnyal büszkélkedhet next-gen konzolaikat nézve.

A PlayStation 3 Japánban 2006. november 11-én indult el, és ami legfőbbképpen megfogja benne az embereket, az a gyönyörű és igényes dizájn mellett a nagyfelbontású játékok, és Blu-ray lemezek futtatása. A Nintendo Wii hódító útja 2006. december 2-án kezdődött, és a jóval több eladott példány a forradalmian új mozgásérzékelős kontrollernek is köszönhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)