Hirdetés

40 millió PS2 Európában

|

Eddig is tudhattuk, hogy a PS2 nagyon népszerű játékplatfrom, de valahogy Európa mindig a háttérba szorult, amikor ez szóba került. Most azonban a Sony bejelentést tett...

Hirdetés

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) a mai napon bejelentette, hogy az eladott PAL szabványú (tehát legfőképp európai) PS2-k száma elérte a 40 milliót, ami azt
jelenti, hogy a PlayStation 2 a legnépszerűbb szórakoztató rendszer Európában, a sikere pedig felülmúlja elődje, a PlayStation (PS one) eladásait is, amelyből valamivel több, mint 39 millió darab kelt el az öreg kontinensen, illetva a PAL rendszert használó egyéb országokban. A most hatodik évébe lépett PlayStation 2 az úttörő PS1 méltó utódjának bizonyult, amely ugyanebben a periódusban "csupán" 33 millió eladott készülékkel dicsekedhetett.
David Reeves, a SCEE Elnök-Vezérigazgatója szerint "Az elmúlt nagyjából egy hónapban a PlayStation 2-ből Európaszerte és a PAL szabványt alkalmazó területeken több mint heti 100 000 darabot értékesítettünk, ami nagyon hízelgő eredmény, és azt bizonyítja, hogy ez a játékplatform népszerűbb mint valaha. Az új és innovatív játékfajták, mint például a társasági szórakozásra tervezett EyeToy, SingStar és BUZZ! játékok folyamatos fejlesztésének köszönhetően a PlayStation®2 továbbra is az újonc és tapasztalt játékosok kedvelt választása maradt."
Egyébként még egy mágikus számot túllépett a PS2: immáron több, mint 2000 különböző játékprogram kapható rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)