Hirdetés

400 millió dollár a tét - tovább folytatódik az évtized játékos pere

|

Mint ismeretes az Activision és az Electronic Arts nincs túl jó viszonyban egymással mióta az Infinity Ward két frontembere a fejlesztőcsapat nagy részével átigazolt az EA-hoz.

Hirdetés

 

A pereskedés már lassan két éve tart, most az Activision került lépéselőnybe. Az amerikai bíróság ugyanis elutasította az EA kérését arra vonatkozóan, hogy ejtsék a vádakat. A bíró szerint az Activision meggyőző érveket hozott fel az ügy folytatásához, szerinte az EA törvénytelenül próbálta meg átcsábítani Jason West-et és Vince Zampella-t. Majd a bíróság eldönti kinek van igaza.

Az biztos, hogy az Infinity Ward frontemberei két évvel a szerződésük lejárta előtt már az EA magángépén repültek tárgyalni egy esetleges átigazolásról. Ez nem szép dolog, de persze az Activision-t sem kell félteni. Bobby Kotick és díszes társasága meg két héttel a Modern Warfare 2 royality (az eladott darabszámok után járó bónusz – ami ez esetben milliós nagyságrendre rúg, persze dollárban) előtt bontotta fel a szerződést a két vezetővel. Ezután alakult meg a Respawn, ahol vagy 40 régi Infinity Ward-os fejlesztő dolgozik jelenleg, persze az EA szárnyai alatt. Szerintetek kinek van igaza? Bobby Kotick piros sarok – ex Infinity Ward kék sarok. Fight!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)