Hirdetés

Metro Exodus - remekül fut az Nvidia legújabb videokártyájával

|

Alapból sem egy csúnya játék a Metro Exodus, viszont a valós idejű ray tracing azért még így is sokat dob rajta.

Hirdetés

Az Nvidia legutóbbi gamescomos bemutatója óta nagyon felpörgött az RTX és a valós idejű ray tracing körüli érdeklődés (érthető módon, hiszen sokáig ez a fajta technológia csak álomnak tűnt), most pedig egy újabb ütős játékon csodálhatjuk meg működés közben.

Hirdetés

Sajnos annyi csavar van az egészben, hogy az alábbi videó nem közvetlenül a renderelt kép felvétele, hanem a monitort kamerázta le a készítő, de azért nagyjából így is be lehet lőni, hogy mire számíthatnak azok, akik csúcs hardveren játszanak majd a az új Metróval és egy RTX 2080 Ti pihen a gépházban.

A 4A Games renderelésért felelős programozója, Ben Archard egyébként korábban elárulta, hogy a játék 1080p felbontásban, 60fpssel fog futni és a videó alapján úgy tűnik, hogy jó úton haladnak afelé, hogy ez valóban így legyen.

A Metro Exodus megjelenése 2019. február 22-én vráható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti min fogjátok jtászani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)