Hirdetés

Él és virul a Metro játékok fejlesztője

|

Az eredetileg ukrán stúdió nehéz időszakot vészelt át, de mostanra már teljes gőzzel dolgoznak két új projekten is.

Hirdetés

Az eredetileg ukrán 4A Games eddig hihetetlen minőségű játékokat tett le az asztalra a Metro 2033 és a Metro Last Light képében, azonban az utóbbi időben a politikai körülmények megnehezítették a srácok dolgát. Most végre újra hallattak magukról és szerencsére semmi baj nem történt.

Az Ukrajnában zajló konfliktus hatására anyagilag bizonytalanná vált a cég sorsa, ezért nem is olyan rég átköltöztették a csapatot egy új, máltai stúdióba, viszont azóta nem hallottunk róluk semmit.

Két év teljes csönd után végre újra beizzították a közösségi médiát és egy Facebook bejegyzésből kiderült, hogy a csapat nem csak újra beindult, de két szupertitkos projekten is dolgoznak.

Egyelőre részleteket nem árultak el, de ezen a ponton már annak is örülünk, hogy a srácok rendben vannak. Szerintetek milyen projekteken dolgoznak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)