Hirdetés

Prágában gyűlnek össze a játékipar nagyjai

|

A játékfejlesztés veteránjai két napos konferencián beszélik meg látomásaikat az ipar jövőjéről.

Hirdetés

A Wargamingnek köszönhetjük az idén október 5-6-án megrendezésre kerülő 4C konferenciát, ami leginkább a játékfejlesztőknek és fejlesztői karrier iránt érdeklődő rajongóknak szól majd.

Hirdetés

A játékosok által játékosoknak összehozott konferencián szó lesz technológiáról, művészetről, dizájnról, marketingről, és a játékvilág jövőjéről. A 4C alapvetően arról szól, hogy a nagyok megosszák elméleteiket, és ebben több mint 80 veterán fog részt venni. Egyelőre a következő fejlesztők jelenléte biztos:

- Jason Cahill (Minecraft technikai vezető, Microsoft)
- Mo Fadl (Az E-Sports osztály feje, Riot Games)
- Florian Stronk (Társalapító, BRAVOCOMPANY Ltd)
- Greg Street (Dizájn vezető, Riot Games)
- Paul Barnett (Játék rendező, Wargaming)
- Leszek Szczepanski (Vezető játékprogramozó, Guerrilla Games)

A többieket a 4C konferenciáig hátralévő hónapokban fogják bemutatni a szervezők. Ha titeket érdekel az ipar, akkor érdemes lesz figyelni majd a rendezvényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)