Hirdetés

Minecraft - holnap jön a PlayStation 3-as változat

|

Végre PlayStation tulajdonosok is kivehetik a részüket a virtuális kőművesek munkájából, igaz, egyelőre csak az előző generációs konzolon.

Hirdetés

A 4J stúdiójában már egy ideje kalapálják a játékot, novemberben jól be is jelentették a PlayStation 3-ra szánt változatot, de akkor még megjelenési dátum nélkül. Most eljött a nagy nap, hogy a Sony konzolja is beszálljon a buliba.

Amerikában holnap, december 17-én indul útjára a Minecraft PS3-as változata, hogy újabb milliókat szögezzen a képernyők elé. Ha ez is legalább olyan jól fogy majd, mint az Xbox 360-as verzió, akkor a kiadónak biztosan nem lesz oka panaszra. Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy Európában mikor örülhetnek a rajongók, de valószínűleg napokon belül hozzánk is eljut majd a játék. A csapat jelenleg a PS4-es és Vitás változatokon dolgozik, ezekhez azonban még nincs megjelenési dátum - valamikor a 2014-es év során várhatóak.

A Minecraft PS3-as változata teljesen megegyezik a többi konzolos változattal, a jövőben párhuzamosan fejlesztik majd azokkal. A megjelenés után nem sokkal a PSN Store-ból már tölthetjük is a DLC-ket és Skin pakkokat, ám hogy kapunk-e PlayStation exkluzív kontentet, arra egyelőre nem derült fény. Szintén nem tudjuk  még (sőt, a fejlesztő sem tudja), hogy a PS3-as változat kompatibilis lesz-e a PS4-es illetve Vita-s verzióval, esetleg Remote Play-re lesz-e lehetőség. Emellett valószínűleg Herobrine-nal sem fogunk találkozni, miközben a tévé előtt keverjük a maltert.

Ti csatlakoztok majd a kontrolleres építkezéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)