Hirdetés

4K-s képeken láthatjuk, mennyire gyönyörű lesz a Forza Motorsport

|

A Forza fejlesztői a következő epizóddal akarják megmutatni, hogy milyen elképesztő dolgokra képes az Xbox Series X egy versenyjáték esetében.

Hirdetés

A Microsoft néhány nappal ezelőtt újra megmutatta a Forza Motorsportot, ami minden bemutatóban egyre jobban néz ki. A játék valamikor az idei évben fog megjelenni Xbox Series X/S-re és PC-re, és elnézve a most kikerült képeket, értjük is, hogy nem halad gyorsan a fejlesztés.

A Forza Motorsport több mint 500 realisztikusan modellezett járgányt fog felvonultatni, melyeken 800 különböző fejlesztést eszközölhetünk a karrierünk során. A verdákat a világ 20 pontján gyötörhetjük, melyek mindegyike több különböző pályát kínál majd.

Hirdetés

A Turn 10 mindent beleadott, a csapat állítása szerint tízszer részletesebb világot tudtak felépíteni az új epizódban: a növényektől a fény-árnyék hatásokon át mindenen érződik az extra törődés. Még a lelátón is tökéletesen kidolgozott nézők fognak szurkolni a versenyeink során. A lenti képek 4K felbontásban, maximális részletesség mellett készültek:

Nektek egyelőre hogy tetszik a Forza jövője?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)