Hirdetés

5 éves a PlayStation Portable!

|

Pontosan öt éve, azaz 2005. március 24-én indult hódító útjára a PlayStation első kézikonzolja.

Hirdetés

Azóta az Egyesült Államokban összesen 17 millió darab talált gazdára a mai napig. 2005 óta több, mint 245 fejlesztő készített saját játékot a platformra, 520 program kapható UMD lemezen, és több, mint 300 a PlayStation Network-ről tölthető le.

A PlayStation Network egyébként 2007-ben vált elérhetővé a PlayStation Portable-re, és rengeteg elérhető szolgáltatása között található több, mint 20,000 film, sorozat, digitális képregények, valamint sok más izgalmas érdekesség. A megjelenés óta az eszköz sokat fejlődött, hiszen a 2007-es PSP-2000 már jóval könnyebb és vékonyabb volt elődjénél. Ezt követte a PSP-3000 2008-ban, ami szebb megjelenítést biztosított, és tavaly megjelent a PSP GO is, ami merőben más volt az eddigiekhez képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)