Hirdetés

5 éves sokak kedvenc Conan-játéka, az ünneplés sem maradt el

|

A Funcom nyílt világú barbárkodásának szülinapját rajongók, torta és egy nagy akció kísérik.

Hirdetés

Bár Early Acces-szel már korábban is elérhető volt, hivatalosan 2018. május 8-án rajtolt el a Funcom Unreal Engine 4-gyel készült online túlélőjátéka, a Conan Exiles, amely az Arnold Schwarzeneggernek köszönhetően világhírűvé vált Conan franchise-ben kapott helyet. A nyílt világú projekt eredetileg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezett meg, majd 2021-ben Xbox Series X/S-en is tiszteletét tette.

A fejlesztők azóta sem hagyták magára a játékukat, folyamatosan jelentkeztek javításokkal és tartalmi frissítésekkel, legutóbb az Age of Sorcery DLC harmadik fejezete debütált márciusban. 

Hirdetés

A Funcom természetesen arról sem feledkezett meg, hogy már ötéves lett a Conan Exiles, és többfajta módon ünnepelte meg az évfordulót: egyrészt május 15-ig mindenki 50%-kal olcsóbban szerezheti be az alapjátékot és 50 százalékkal kevesebbe kerül az Isle of Siptah kiegészítő is, másrészt a visszatérő játékosok a Bazaarban lecsaphatnak az ajándék évfordulós csomagjukra (ebben egy arany csákány, egy ünnepi torta és egy különleges matrica kapott helyet). 

Harmadrészt a stúdió összerakott egy jópofa videót is, amelyben a fejlesztők és a közösség oszlopos tagjai osztják meg az emékeiket a játékkal, illetve a közösséggel kapcsolatban: 

Végül a csapat megosztott egy nagyon érdekes infografikát is, amelyről kiderül többek között, hogy mi miatt haláloznak el a legtöbbször a játékosok (természetesen más játékosok miatt, de a krokodilok állnak a második helyen), mit esznek a leggyakrabban (rovarokat) és mennyi emberi testrészt gyűjtöttek be (több mint 2,4 milliárd darabot!). Isten éltessen, Conan Exiles!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)