Hirdetés

50 000 rajongó követeli a Call of Duty: Modern Warfare 2 remake-et!

|

Négy napja indult egy petíció, hogy az Activision adja ki a Call of Duty: Modern Warfare 2-t PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Elég sikeres.

Hirdetés

Az utóbbi időben rengeteg különböző petíció indult, amikben morcos - vagy épp lelkes - játékosok igyekeznek hangot adni a véleményüknek. Vannak köztük olyan halva született ötletek, mint hogy a Rockstar az GTA Online nélkül adja ki a Grand Theft Auto V PC-s verzióját, de persze több ennél átgondoltabb projekttel is találkoztunk.

A legújabb petíció alig négy napja indult és már most majd 50000-en írták alá. Ez a hangos kis csoport azért lobbizik, hogy az Activision és az Infinity Ward újítsa fel a Call of Duty: Modern Warfare 2-t és adja ki a jelenlegi generációs konzolokra. Ramez Zahra "mindenki nevében beszél, amikor azt mondja, hogy a Modern Warfare 2 volt az Activison egyik legjobb játéka". 

Én nem akarok kötekedni, de szerintem mondjuk még a sorozaton belül is megverik, gondolok itt a Call of Duty 2-re. Indítsunk mi is egy petíciót? Na, a lényeg, hogy ha egyet tudtok érteni ezzel a kezdeményezéssel, akkor kattintsatok ide és írjátok alá a petíciót. Ki tudja, talán ez lesz az, ami sikerrel jár. Vagy nem.

Ti melyik kedvenc játékotokat látnátok szívesen az újgenerációs konzolokon? Mi már összepakoltunk nektek egy hasonló listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)