Hirdetés

50 Cent szívesen csinálna ismét egy játékot

|

A rappernek már vannak ötletei, hogy milyen lehetne a következő videojátékos projektje.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokan tudnak róla, mert nem arattak osztatlan sikert, de már két videojáték fejlesztésében is részt vett Curtis Jackson, ismertebb nevén 50 Cent. Viszont könnyen elképzelhető, hogy a 50 Cent: Bulletproof és a 50 Cent: Blood on the Sand után egy újabb címmel előáll az amerikai rapper.

Hirdetés

50 Cent a GameSpotnak adott interjújában beszélt arról, hogy mindenképp érdekli még a téma, és talán csinál is egy játékot, ami a Tomorrow, Today sorozat koncepcióján alapul. A szuperhősös szérián is a rapper dolgozik,  aki azt nem árulta el, hogy miféle játékot tervezget, de annyit elmondott, hogy mindenképp egy egyedi alkotást szeretne összerakni, amivel sokáig játszanak majd az emberek.

Nektek hogy tetszettek a rapper eddigi videojátékos próbálkozásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)