Hirdetés

50 ezernél is több fiók lett kitiltva a Call of Duty: Warzone-ból

|

A Raven Software a Twitteren közölte velünk az örömteli hírt.

Hirdetés

Habár alapvetően szórakoztató játék, és népes rajongótáborral rendelkezik a Call of Duty: Warzone, sajnos a megjelenése óta rengeteg probléma akadt már vele, és a bugok mellett a hackerek is számos alkalommal keserítették meg a játékosok életét.

Szerencsére nincs magára hagyva a battle royale cím, és a javítások mellett olykor a problémás felhasználók kihajigálására is jut idő olykor, nemrég pedig elég sok embertől szabadultak meg a fejlesztők.

Hirdetés

A Raven Software közlése szerint két banhullám is volt a Warzone-ban a múlt héten, amiknek köszönhetően több mint 50 ezer fiókot sikerült kitiltaniuk. A Twitter-bejegyzés szerint a visszaesőket is célba vették a srácok, de valószínűleg sok olyan hacker is elbúcsúzott a játéktól, aki első alkalommal dobta félre a fair playt.

Egyébként a Warzone megjelenése óta elképesztően sok hackert ért már utol a banhammer, és habár jó eséllyel nem egyszerű a csalók elleni, gyakorlatilag folyamatos küzdelem, azért jó látni, hogy a fejlesztők olykor-olykor egyáltalán nem kímélik a rosszalkodókat. Remélhetőleg hamarosan ismét hasonló hírrel jelentkezik a Raven csapata.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)