Hirdetés

50000 Wii / 12 óra - mindez Angliában

|

Az Egyesült Királyságban is ma jelent meg a Nintendo Wii, és egyre kevésbé meglepő módon nagyon gyorsan elkapkodták az induló-készletet...

Hirdetés

Pedig 50000 darab nem kevés, sőt, egy olyan informatikailag fejlett országban, mint az Egyesült Királyság, abszolút nem tűnik soknak: a mai napra kiszállított 50ezres mennyiség 12 óra alatt az utolsó darabig elkelt. Londonban, az Oxford Streeten található több emeletes HMV-ben kezdődött az eladás pontban éjfélkor (imádom azt a boltot), és délre más sehol az országban nem volt egy darab sem.
A Nintendo UK managere, David Yarnton boldogan jelentette ki:" el vagyunk ájulva a felhasználok hihetetlen örömétől és visszajelzéseitől: a lelkesedésük lenyűgöző. Külön öröm a számunkra, hogy nagyon sok család karácsonyát boldogabbá teszi majd egy Wii konzol, amivel mindenki együtt játszhat majd. Mindent megteszünk majd, hogy Karácsonyig és azután is ellássuk a piacot a keresletnek megfelelően" - tegyük hozzá, van okuk a büszkeségre...
Reméljük ez idehaza is így lesz! Mindenesetre az én karácsonyfám alatt ott fog Wiirítani egy Wii :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)