Hirdetés

A 27 éves 576 KByte-nál most 27 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz!

|

Az egész hétvégén vár benneteket a 576 KByte születésnapi akciója, melynek köszönhetően tetszőleges új és használt szoftvereket is kedvezményesen szerezhettek meg.

Hirdetés

Most ünnepli 27. születésnapját az 576 KByte üzletlánc, a jeles naphoz pedig egy egész hétvégényi akciót csaptak hozzá. Ha játékvásárláson törted a fejedet, akkor most érdemes figyelned!

Mától kezdve egészen vasárnapig, azaz március 26-ig (vagy a készlet erejéig) minden 576 KByte üzletben és a bolt weboldalán is 27 százalék kedvezménnyel vehetitek meg az összes új és használt szoftvert. Egyetlen kivételt a Mass Effect: Andromeda képez, illetve természetesen az akció nem vonható össze más kedvezményekkel. 

A hétvégi születésnapos kedvezménynek köszönhetően így akár olyan remek játékokat is beszerezhettek 27%-os kedvezménnyel, mint a nemrég megjelent Horizon Zero Dawn, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, vagy az örök klasszikusokat is bepótolhatjátok, mint a Grand Theft Auto V vagy éppen a The Last of Us Remastered.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)