Hirdetés

Lepd meg magad gamer perifériákkal az 576 KByte adventi akciójában!

|

Akár PC-n, akár konzolon játszol, az 576 KByte mai adveti akciójában mindenképp találsz egy hasznos apróságot, ami hozzájárul a játék közbeni kényelmedhez.

Hirdetés

Tovább folytatódik az 576 KByte adventi akciója, ami minden nap teljesen új kedvezménnyel vár, ennek keretében pedig ma is egy különleges ajánlattal állt elő a játékos szaküzlet. A mai nap gamer perifériákat szerezhetünk meg tőlük kedvezményes áron, ráadásul nem csak a PC-s játékélményünket turbózhatjuk így fel.

Amellett ugyanis, hogy a Trust, az Asus és a Razer különböző egerei, billentyűzetei és fejhallgatói közül válogathatunk kedvezményes áron, a konzolos kontrollereink analóg karjaira is olcsóbban szerezhetünk szilion védőburkolatokat. Az adventi akció kínálatában azért is érdemes körülnézni, mert a gamer egerek közül találunk akciós darabokat a belépőszinttől egészen a prémium árkategóriáig. A képre kattintva meg is nézhetitek, melyik kedvezményes áru cucc keltheti fel az érdeklődéseteket.

A hardveres kitérő után viszont hamarosan megint a játékoké lesz a főszerep, úgyhogy feltétlenül nézzétek meg, mi rejlik az 576 adventi naptárának következő ablaka mögött!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)