Hirdetés

576 KByte adventi akció - az asszaszinok is karácsonyoznak

|

Bár az Assassin's Creed Syndicate nem olyan rég jelent meg, az 576 KByte adventi akciójában már akciósan szerezhetitek be, ráadásul némelyik platformra még mindkét gyűjtői kiadás kapható

Hirdetés

Az 576 KByte adventi akciójában az utóbbi napokban ugyan gamer cuccokat, de nem szigorúan játékokat szerezhettetek be akciós áron. Ma viszont a fejhallgatóktól és esport-pólóktól az egyik legnépszerűbb ackió-kalandhoz térünk vissza: csak ma az Assassin's Creed Syndicate-et vihetitek haza kedvezményes áron.

A GSO-n is kifejezetten pozitív fogadtatásban részesült, a játékosokat a viktoriánus Londonba kalauzoló rész PC-s alapváltozatára kaphatjuk a legnagyobb arányú kedvezményt, aminek így 7999 Ft-ra nyomták le az árát az 576-nál. Azért a konzolos változatokra is egészen jó ár vonatkozik, ezeket 13999-ért vihetitek haza, de az igazi rajongóknak érdemes ránéznie a gyűjtői kiadásokra is. A legnagyobb kiadást jelentő Charing Cross Editionből sajnos már csak PC-s készlet maradt, viszont a Jacob szobrát tartalmazó csomagra 4000 Ft kedvezmény jár. Az akciós Assassin's Creed Syndicate-re a képre kattintva csaphattok le, de ha már bejártátok a XIX. századi Londont, holnap egy egészen új akció vár titeket az 576 Kbyte adventi naptárában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)