Hirdetés

Szerezz gamer relikviákat az 576 KByte adventi akciójában!

|

A karácsony előtti utolsó pillanatokban még akciós áron szerezhettek be ajándékba, vagy akár magatoknak is néhány gamer ajándékot.

Hirdetés

Az adventi időszak végére már valószínűleg minden játékot beszereztetek, amit szerettetek volna, így az 576 KByte adventi naptára gamer relikviákat hozott az egész hónapban tartó akció utolsó előtti napjára. Ezekkel a cuccokkal kimutathatod rajongásod kedvenc játékaid iránt, de egyébként ajándékötletnek sem utolsók a ma kedvezményes áron kapható cuccok.

Például hazavihettek egy Fallout 4-es kulcstartót, amin Vault Boy az arcáról letörölhetetlen mosollyal lóbál robbanószereket, de egy Assassin's Creed Syndicate-es, vagy egy Call of Duty: Black Ops III-as logót is a kulcscsomótokra aggathattok, ma mindössze 1499 Ft-ért. Nem maradnak ki a mókából a MOBA-rajongók sem, a League of Legends játékosai az egyszerre imádott és utált Teemo sapkájából szerezhetnek be egyet kedvezményes áron, akik viszont inkább a Dota 2 felé húznak, egy véletlenszerű plüssfigurát rejtő csomagot cincálhatnak szét türelmetlen kisgyerek módjára, hátha kedvenc hősük lapul a dobozban. A mai napon egyébként egészen baráti áron, 999 Ft-ért lephetsz meg egy FIFA-rajongót a modern foci legnagyobb alakjait karikatúra-szerűen megörökítő SoccerStarz figurával, így akár Zlatan Ibrahimovic is ott vigyoroghat a polcukon, de még José Mourinho is kapható, akinek a figurája is olyan flegma, mint maga a portugál edző.

A teljes kínálatot a képre kattintva böngészhetitek át, holnap pedig egy utolsó akcióval vár titeket az 576 Kbyte adventi naptár, amit itt a GSO-n is megtaláltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)