Hirdetés

Féláron szerezhetsz meg GameStar magazinokat az 576 KByte adventi akciójában!

|

Ha esetleg kimaradt volna valamelyik korábbi GameStar szám, ma akciósan szerezheted be az elmúlt időszak magazinjait az 576 KByte-nál.

Hirdetés

Az 576 KByte-ban egyébként is érdemes a GameStar magazinokat keresni, ugyanis ha 1500 Ft felett vásároltok bármilyen játékot, 1000 Ft-ért vihetitek haza bármelyik számot. A mai napon az adventi akcióban viszont nem kell mást vásárolnotok és így is féláron kaparinthatjátok meg a frissebb lapszámokat.

Csak ma 995 Ft bármelyikm még készleten lévő magazin. A webshopon nagyjából az utóbbi év számait találjátok meg, viszont a boltokban valamivel korábbi újságokat is, egészen 2013 januárjáig visszamenőleg.

Holnap megint egy új akcióval vár majd titeket az 576 KByte adventi naptára, amiket egészen karácsonyig minden nap megtaláltok vagy itt, a GSO-n, vagy az 576 oldalán. Irány shoppingolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)