Hirdetés

Támadnak a Skylanderek az 576 KByte adventi akciójában

|

Ma több, az elmúlt években megjelent játékot és hozzájuk rengeteg figurát szerezhettek meg a Skylanders-sorozatból akciós áron.

Hirdetés

Bár rengeteg olyan címet ajánlhatunk gyerekeknek, amit nem feltétlenül nekik találtak ki, a kifejezetten fiatalabb gamereknek készült játékok kategóriájában nagyot alkotott az Activision az elmúlt években a Skylanders sorozattal. A képernyőn látottakat és a valódi játékokat hihetetlenül okosan vegyítő sorozat darabjait pedig ma akciósan szerezhetitek be az 576 KByte-nál.

Az 576 adventi naptárának egyik utolsó akciójában ugyanis minden Skylanders-termékre húsz százalék kedvezményt kaphattok, legyen szó akár valamelyik kezdőcsomagról, akár figurákról, vagy az új részhez megjelent járművekről. A formula egyébként nem sokat változott, bár folyamatosan javult az elmúlt években: a platformer ötletes karaktereit úgy aktiválhatjuk, ha a hozzájuk tartozó figurát a kezdőcsomaghoz kapott portálra helyezzük, és már indulhat is a móka.

A játék pedig tökéletesen megtalálta azt a nehézséget, ahol még a kisebbek sem akadnak el, de azért a tapasztaltabb gamerek is találnak benne itt-ott egy kis kihívást. A képre kattintva szinte mindegyik konzolra be tudtok szerezni kezdőcsomagokat, a legújabb rész 3Ds-es és Wii U-s változatával együtt pedig azt a Bowser- és Donkey Kong-figurát is, amik más játékokban Amiibo-figuraként is működnek.

Ahogy a legtöbb adventi akció, ez is csupán egy napig érvényes, holnap pedig már egy egészen új ajánlatot találtok az 576 KByte oldalán, de olvashattok majd róla itt, a GSO-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)