Hirdetés

Ha sportrajongó vagy, neked találták ki az 576 KByte adventi akcióját!

|

Akár a labdarúgás, akár az amerikai foci a kedvenced, a mai adventi akcióban megtalálod a neked való sportjátékot, de a jégkorong és a kosárlabda szerelmesei sem maradnak ki a mókából.

Hirdetés

Vannak stratégák, akik egészen másfajta csatákat vívnak meg játék közben, katonák helyett pedig a világ legjobb sportolóit irányítják, hogy egy sorsdöntő gólt vagy touchdownt szerezzenek meg. Elsősorban nekik, a sportjátékok rajongóinak szól az 576 KByte mai adventi akciója.

A jelenlegi generációs konzolokon egységesen 5000 Ft-tal csökkent a focirajongókat idén is lenyűgöző Pro Evolution Soccer 2016, az NHL 16 és az amerikai foci rajongóinak kedvence, a Madden NFL 16 ára is. Az utóbbi két játék az előző generációs gépeken is akciós, míg az új Maddent 11 999 Ft-ért vihetjük haza, az NHL Legacy Edition árának több mint a felét elengedi az 576, így ma csak 6999 Ft-ba kerül.

Ha valamelyiket bezsákolnátok, csak kattintsatok a képre és nézzetek vissza holnap is ide a GSO-ra, vagy az 576 KByte oldalára, ugyanis karácsonyig minden nap új akciókkal vár mindenkit a szaküzlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)