Hirdetés

King's Quest, Tony Hawk's Pro Skater és Transformers-játékok - ezekkel zárul az 576 KByte adventi akciója

|

Transformerekkel, gördeszkázással, vagy éppen egy klasszikus kalandjáték modern feldolgozásával is ünnepelhetitek a karácsonyt az 576 KByte utolsó adventi akciójában.

Hirdetés

December folyamán minden nap egy-egy új ajánlattal várt az 576 KByte adventi naptára, így szentestéhez közeledve pedig már csak egy napi akció maradt. A 24-én leárazott játékok között nehéz lenne a kiadójukon kívül különösebb kapcsolatot találni, de ettől még elég jó játékokat vihetünk haza kedvezményes áron.

Így például az ár ötödét elengedték nekünk az Activision indie-szárnyaként újjáéledt Sierra egyik első projektjének, a King's Questnek dobozos változatából. Eddig ugyan csak az első két epizód jelent meg, de ez a csomag mind az öt részt és az epilógust is tartalmazza. Vagy például megtaláljuk az akciós játékok között a Bayonettát és a Metal Gear Rising: Revengeance-t jegyző Platinum legújabb játékát a Transformers: Devastationt is, amiben kifejezetten jól sikerült eltalálni az autókká alakuló robotok harcainak hangulatát.

Reméljük az advent során találtatok kedvetekre való akciót, jövőre minden bizonnyal visszatér hatodik alkalommal is az 576 KByte adventi naptár, de addig is rengeteg leárazásra és különleges ajánlatra számíthattok.

Jó játékot az ünnepek alatt, és nagyon boldog karácsonyt kíván nektek az 576 Kbyte!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)