Hirdetés

Star Wars-hétvégével folytatódik az 576 KByte adventi akciója

|

A Star Wars Battlefront mellett társasjátékot és egy Csillagok háborúja-díszítésű fejhallgatót is akciós áron szerezhettek be a hétvégén.

Hirdetés

A napokban érthető módon csúcsára ér a hónapok óta tartó Star Wars-láz, az 576 KByte adventi akciója pedig akkor is segíthet, ha szeretnéd kiteljesíteni a Csillagok háborúja-élményt, ahogy akkor is, ha pár napra szeretnél elbújni Az ébredő Erő-spoilerek elől.

Az internet elől például elmenekülhetsz néhány órára, ha az akciós Star Wars: Az ébredő Erő társasjáték szabálykönyvét bújod a manapság elég veszélyes közösségi oldalak helyett, az X-Wing játék új kiadása mellé pedig szintén kedvezményes áron szerezhetsz be egy Millenium Falcon hajót. Persze az 576 akciójából nem maradhattak ki a Star Warsos videojátékok sem, így például a Battlefront és a két The Force Unleashed-rész is is kedvezményes árat kapott, végül a képre kattintva egy Star Warsos fejhallgatót is megtaláltok az akciós kínálatban.

Ez az ajánlat viszont kivételesen nem csak egy napig, hanem pénteken és egész hétvégén érvényes, így vasárnap estig tudjátok megrendelni az akciós Star Wars-cuccokat. Hétfőn pedig az utolsó adventi akciók egyikével vár mindenkit az 576 KByte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)