Hirdetés

Ma még többet spórolhatsz az 576 KByte használt játékaival!

|

A használt játékokat egyébként is kedvezménnyel szerezhetjük be, de az 576 KByte adventi akciójában ma még többet spórolhatunk rajtuk.

Hirdetés

Bár a konzolos játékok a PC-seknél alapvetően drágábbak, a lemezes változatokat beszámíttathatjuk, így olcsóbban szerezhetjük be a következő új játékunkat, ahogy a mások által visszavitt címeket is alacsonyabb áron tudhatjuk magunkénak. Az 576 KByte mai adventi akciója ez utóbbi változatot teszi még csábítóbbá.

Csak ma 20 százalék kedvezménnyel juthattok hozzá például az Uncharted: The Nathan Drake Collection egy használt példányához, melyet már 11 999 Ft-ért hazavihetitek, a Gears of War Ultimate Edition ára pedig egészen 8 799 Ft-ra csökkent le a mai napra. Az előző konzolgeneráción persze még jobb árakat találunk, a tavalyi Dragon Age: Inquisition egy használt példánya például ma mindössze 5 999 Ft-os árcédulát kapott. Persze ezeken kívül is rengeteg használt játék közül válogathattok az 576 oldalán, az adventi kedvezményt pedig automatikusan levonja majd a rendszer, ha beteszitek a kosárba valamelyik játékot.

Természetesen holnap is érdemes lesz visszanézni az 576 oldalára, ugyanis karácsonyig minden nap egy új játékakció vár!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)