Hirdetés

Gamer adventi naptár - haláli a mai akció

|

A Watch Dogs és a LEGO The Hobbit gyűjtői kiadása után sem lassít az akcióáradat. Ma azok járnak jól, akik nem riadnak vissza a komolyabb kihívásoktól sem.

Hirdetés

Két ablak már kinyílt az 576 Kbyte adventi naptárján, de még így is rengetegféle játék szerepel majd a karácsonyig minden nap változó akciók között. A Watch Dogs Dedsec Edition és a LEGO The Hobbit Limited Edition után ma is egy gyűjtői kiadás landolt a napi akciónak fenntartott  helyen, ezúttal pedig egy nem éppen átlagos akció-RPG-t szerezhetünk be.

Egész pontosan a kőkemény Dark Souls II Collector's Editionjének Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatainak ára lett kedvezményes egy rövidke napra. Aki esetleg eddig kimaradt volna a DS II brutális kihívásaiból, de mégis a sorozat rajongója lenne, a legjobb helyen jár.

 

December 4-én délig ugyanis az Xbox 360-as és a Ps3-as változat árát is 35%-kal lejjebb nyomták, így 17999 Ft-ért szerezhetitek be a gyűjtői csomagot. Ebben ott figyel a játék mellett a teljes soundtrack, egy művészeti album, a játék világának szövetre nyomtatott térképe, és egy 30 centis Warrior Knight szobor is.

 

Ti milyen akciókat látnátok szívesen? Írjátok meg kommentben nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)