Hirdetés

Gyűjtői kiadások utolsó darabjai 576 KByte adventi akciójában!

|

Egy több mint százoldalas Starcraft-album, Big Boss robotkarja, vagy éppen egy méretes Batman-szobor is a tiéd lehet az 576 mai akciójában szereplő gyűjtő csomagokban.

Hirdetés

Az 576 KByte adventi naptárában tényleg sokféle játék lesz még akciós (nem is csak videojátékok), ahogy a mai napon is több, egészen különböző cím kapható kedvezményes áron. Ráadásul ezek a mindig nagy népszerűségnek örvendő gyűjtői kiadások, ugyanis nem csak a Fallout 4 különleges változata nem fogyott el teljesen.

Bár a készlet nem túl bőséges, maradt még néhány darab a Starcraft II: Legacy of the Void gyűjtői kiadásából, ahogy a PC-s kiadás visszahívása kapcsán nem vitték el a Batman Arkham Knight Memorial Edition összes példányát sem, ez a játék nélkül ugyan, de mindössze 7 999 Ft-ot kóstál ma. Szintén az utolsó darabokra csaphattok le többek között a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gyűjtői kiadásából is (Big Boss kalandjai esetében 35 százalék kedvezménnyel), de akad pár korábbi cím is, ezeket a képre kattintva böngészhetitek át, ahol a teljes kínálatot megtaláljátok.

Persze érdemes lesz visszanézni a későbbiekben is az 576 weboldalára, ugyanis karácsonyig minden nap új akciót hirdetnek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)