Hirdetés

Egy klasszikus Star Wars-játékkal és akciós Battlefronttal indul az 576 KByte adventi naptára

|

Már ötödik éve várhatjuk játékakciókkal a karácsonyt az 576 KByte-nak köszönhetően, az első nap pedig rögtön az idei szezon egyik sikerjátéka mellé zsebelhettek be néhány ajándékot.

Hirdetés

Alig ért véget a Black Friday hétvégéje, az 576 KByte-nál máris új akciók érkeznek, méghozzá minden nap új kedvezményekkel. Immár ötödik éve indul útjára ugyanis az 576 adventi naptára, ami ezúttal erős Star Wars-hangulattal nyitja az akciók sorát.

Ma a Star Wars Battlefront minden változata egy kisebb árkedvezménnyel lehet a tiétek, de az akció nem merül ki ennyiben, mert néhány ajándékot is kaptok a DICE lövöldéje mellé. A konzolos verzió mellé három szilikon karkötő közül választhattok, amivel megmutathatjátok, hogy a birodalom dicsőségéért, vagy a lázadók oldalán harcoltok majd a játékban. Ezt megkapjátok a PC-s Battlefront mellé is, de ehhez bónusz gyanánt a klasszikusnak számító Star Wars: Dark Forces is jár digitális formában, ami a Jedi Knight-sorozat elődjeként útjára indította Kyle Katarn történetét, a játékmenetet tekintve pedig egy Star Wars-köntösbe bújtatott Doomként érdemes elképzelni.

Ez persze csak a kezdet, mától karácsonyig minden nap más akció vár az 576 adventi naptárában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)