Hirdetés

Klasszikusok, érdekes indie-címek és az egyik legnépszerűbb shooter digitális formában az 576 KByte adventi akciójában

|

Az 576 KByte mai adventi akciójában lemez ugyan nem jár a játékok mellé, de a kedvezményes árú digitális kódokat ettől függetlenül rendkívül szórakoztató játékokra válthatjátok be.

Hirdetés

Bár az 576 KByte inkább a játékok lemezes kiadásai kapcsán szokott eszünkbe jutni, egy ideje digitális formában is szerezhetünk tőlük játékokat. Ezek közül áraztak le jó néhányat az adventi akciójuk mai kiadásában, így ismertebb játékok mellett több indie-címet is egészen baráti áron szerezhettek be.

Például kedvezményes áron kezdhettek bele a Counter-Strike: Global Offensive-be, most, hogy elhárult a revolver-krízis. Akik maguk is játszottak papíralapú RPG-kkel, érdemes belenézniük a szintén akciós Knights of Pen and Paper-be, ami legalább annyira paródiája a műfajnak, mint amennyire dicsérete a képzeletünkre és persze a bonyolult szabályrendszerekre épülő játékoknak. A leárazott játékok közül kifejezetten érdekes a Megabyte Punch is, amiben egy robotot fejlesztgethetünk, amivel aztán más robotok ellen harcolhatunk egy 2D-s verekedős-platformerben, ami eléggé hasonlít a Smash Bros.-ra. Persze ezeken kívül is több érdekes régebbi és új címet találtok a mai akciós kínálatban, amit a képre kattintva böngészhettek át.

Ha viszont a mai akciók között nem találtátok meg, ami éppen érdekelne, nézzetek vissza ide a GSO-ra, vagy a játék-szaküzlet oldalára holnap, amikor ismét egy új akcióval folytatódik az 576 KByte adventi naptára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)