Hirdetés

576 KByte advent - gitározva készülünk a karácsonyra

|

Bár karácsonyi dalokat még nem játszhatunk a Guitar Hero Live-ban, a ritmusjáték kiváló program lehet az ünnepek alatt is, főleg, hogy most akciós áron szerezheted meg.

Hirdetés

A ritmusjátékok divatja évekre eltűnt a játékvilág előteréből, kivéve persze, ha a GameNightról volt szó, idén viszont ismét belecsaphattunk a húrokba, hogy megünnepeljük a műanyag hangszerek dicsőséges visszatérését. Ha a Guitar Hero Live-tól eddig csak az újfajta kontroller ára riasztott el, akkor az 576 KByte mai adventi akcióját neked találták ki!

Ma ugyanis mindegyik platformra, amin megjelent az új GH, 29 százalékos kedvezménnyel szerezhetitek be a játékot, a kicsi, de annál fontosabb USB-csatlakozót és persze egy gitárt tartalmazó csomagot. A Guitar Hero Live-hoz egyébként folyamatosan érkeznek az új dalok, amik feltűnhetnek GHTV egyik csatornáján, ahogy a gitározás mellett könnyűszerrel énekelhetünk is az új részben. A társalkalmazás segítségével ugyanis szinte bármilyen okostelefonból vagy tabletből mikrofont varázsolhatunk a Guitar Heróhoz.

Az 576 KByte-nál karácsonyig minden nap más akció vár majd, még a hétvégén is, úgyhogy nézzetek vissza az újabb ajánlatokért akár ide a GSO-ra, akár az 576kb.hu-ra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)