Hirdetés

Vezeték nélküli gamer headsetet keresel? Nézd meg az 576 KByte adventi akcióját!

|

Haladunk tovább az 576 KByte már ötödik éve visszatérő adventi naptárján, aminek keretein belül ma egy menő gamer headsetet szerezhettek be akciós áron.

Hirdetés

Amikor gamer headsetet választunk, rengeteg különböző szempont szerint értékelhetjük a gyártók számtalan modelljét. Az 576 KByte mai adventi akciójában szereplő fejhallgató elsősorban azoknak keltheti fel a figyelmét, akiknek a kényelem az egyik legfontosabb szempont, és több különböző platformon is játszanak.

Csak ma ugyanis kedvezményes áron szerezhetitek be a Skullcandy PLYR 2 headsetet, ami elsősorban a vezeték nélküli kivitelének köszönhetően hívja fel magára a figyelmet. Az általában a vezetéken lévő kapcsolót egy, a fejhallgatón lévő gomb váltja, amivel nem csak a játékunk hangerejét állíthatjuk, hanem ehhez képest a beszélgetéseinket is felhangosíthatjuk, vagy lehalkíthatjuk. A mikrofont csak fel kell hajtanunk, hogy elnémítsuk, a vezeték nélküli Skullcandy-fülest pedig több platformon is használhatjuk: az Xbox 360 és a PlayStation 3 mellett a PC-nkhez és a PS4-ünkhöz is gyári támogatással csatlakoztathatjuk.

Ezt a headsetet a képre kattintva ma 8000 Ft kedvezménnyel szerezhetitek meg, de ezt az ajánlatot holnap már egy új akció váltja. Ha kíváncsiak vagytok, milyen kedvezményt tartogat holnap az 576 KByte adventi naptára, nézzétek a bolt oldalát vagy a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)