Hirdetés

576 Black Friday hétvége: akciós PSVR, Assassin's Creed Origins és még közel 200 ajánlat

|

Közel kétszáz játék- és hardverakció közül válogathattok a Black Friday hétvégéjén, ezek között igazi high-tech cuccok és friss megjelenések is várnak.

Hirdetés

Aki új játékok, vagy más gamer felszerelés után kutat így az ünnepek előtt, idén is jó néhány ajánlat közül válogathat a hazánkba is beszivárgó Black Friday alatt. Ahogy az előző két évben, az 576 KByte is beszállt közel kétszáz kedvezményes ajánlattal, köztük igazi újdonságokkal.

Hirdetés

Az október végi játékdömpingből nemcsak a Wolfenstein II: The New Colossus, vagy a The Evil Within 2 kapható már most akciós áron, hanem az Assassin's Creed Origins árának is nagyjából a harmadát megspórolhatjátok némelyik esetben. De ha nem csak az újdonságok érdekelnek, akár megszerezhetitek az Overwatch GOTY kiadását is 9 499 Ft-ért, a Mirror's Edge Catalyst PC-s kiadását pedig 2 999 Ft-ért is bezsákolhatjátok.

Szintén lecsaphattok újdonságokra és klasszikusokra az 576 KByte Black Friday PS4-es akciói között. A Gran Turismo Sport, vagy a 6 490 Ft-ra leárazott Uncharted: The Lost Legacy mellett a The Last of Us Remastered, vagy a Bloodborne a DLC-t is tartalmazó kiadása is kedvezményes áron vár rátok. Ráadásul PSVR-játékokat is hasonlóan jó áron szerezhettek meg, az ehhez szükséges headset pedig hatvanezer forint kedvezménnyel lehet a tiétek, szóval ez kiváló alkalom, hogy fejest ugorjatok a virtuális valóságba.

Eközben az xboxos oldaon 74 990 Ft-ért csaphattok le a Forza Horizon 3-mal és a Hot Wheels DLC-vel szerelt Xbox One S gépre, ami mellé a Live-előfizetést is kedvezményes áron szerezhetitek meg. Ezek mellett persze számos más kedvezmény vár még (például egy Star Wars társasjáték is), így mindenképp érdemes körbenéznetek az ajánlatokat részletesebben bemutató oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)