Hirdetés

Így nyitottuk meg a legújabb 576 boltot (videó)

|

GameStar a pult mögött. Mazur pakol. HP furákat kérdez. Daev kihívást kap. Így nyitott meg az 576 Kbyte legújabb boltja a Duna Plaza földszintjén.

Hirdetés

Már eltelt egy kis idő azóta, hogy meginvitáltuk a GSO olvasóit az 576 Kbyte legújabb üzletének nyitónapjára, de ez nem azt jelenti, hogy megfelejtkeztünk volna az eseményről, meg is osztjuk veletek a videót az egyébként végigrosszalkodott napról.

Egy egész hosszú sor gyűlt össze a délelőtti nyitásra, közülük pedig rengetegen távoztak hatalmas csomagokkal. Nagyon kapósak voltak a nem éppen kis dobozokban érkező gyűjtői kiadások, és persze az akciós konzolok is, sőt volt aki annyira nem szeretett volna lemaradni egy-egy akcióról, hogy mást küldött maga helyett. Kint volt természetesen a GS-csapat is, az egyik vásárlótól még egy nem mindennapi kihívást is kaptunk.

Mivel nemrég a bevásárlóközpontba költözött az 576 központja is, alkalmunk nyílt megkérdezni a cég ügyvezető igazgatóját, Maurer Andort, hogyan is tud a digitális piac terjeszkedésekor új üzletet nyitni egy fizikai bolthálózat. "Vannak olyan dolgok, amikben nem lehet felvenni a versenyt egy szakbolthálózattal. A legtöbb játékos örül annak, ha valami kézzel foghatót is kap a pénzéért. Nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet szenteltünk az exkluzív előrendelői ajándékoknak és a limitált kiadású játékoknak" - mondta.

"Szerencsére a kiadók, és magyarországi képviselőik is fontosnak tartják a magyar gamer társadalom ilyen jellegű ellátását, így a jövőben is várhatóak az exkluzív ajánlatok. A legnagyobb nehézség éppen az, hogy már jelenleg is nagyobb az igény az ilyen termékekre, mint amennyit az országba tudnak juttatni belőlük" - tette hozzá Maurer Andor, amit sajnos több vásárlónak is meg kellett tapasztalnia a nyitónapon.

Persze a gyűjtői kiadások vonzerejét az 576 marketing-igazgatója, Vígh Attila is tökéletesen ismeri, hiszen amikor éppen nem mazurral bontja az Xboxokat, a nyitásra meghirdetett akciókhoz hasonló leárazásokon töri a fejét. "Nagyon örülünk annak, hogy már a nyitáskor is nagy sikere volt az új üzletnek. Természetesen ehhez a különleges ajánlataink is hozzájárultak, amikhez hasonlót egyre sűrűbben hirdetünk üzleteinkben" - fejtette ki.

Persze nem csak ezzel tervezik becsábítani a vásárlókat, ahogy az ügyvezető rámutatott: "Boltjainkban rendkívül sikeres ezenfelül a használt konzoljátékok adás-vétele, amit hamarosan országos szintre bővített használt konzol beszámítás és értékesítés fog kiegészíteni. (...) A városnak ezen a részén is sok olyan játékos van, akihez szeretnénk közelebb hozni a videojátékok örömét, ráadásul a Duna Plazát működtető Klepierre Management több vidéki bevásárlóközpontjában is jelen vagyunk már, így örültünk amikor lehetőség adódott ideköltözni".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)