Hirdetés

5+1 akció, amiért megéri eljönni az 576 bolt nyitására

|

A Duna Plazában nyíló 576 Kbyte-bolt nyitásakor nem csak a GameStar-csapattal találkozhattok majd, hanem kiváló akciók közül is szemezgethettek. Ezek közül válogattuk ki nektek a legérdekesebbeket.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludnunk a holnapi 576 Kbyte új boltjának nyitásáig, amikor a GameStar szerkesztőségeinek több tagjával is találkozhattok a Duna Plazában, viszont rajtunk kívül izgalmas akciók is várnak majd. Most ezekből válogattunk ki néhányat.

Kezdjük például egy igazi hírességgel, Peter Dinklage-dzsel. A Destiny Ghost Editionjében ugyanis nem csupán a játékból hallhatjuk vissza a színész hangját, hanem a csomagban ott figyel a játékbeli karaktere, Ghost mozgásérzékelős replikája, ami Dinkalge játékbeli szövegeiből játszik le néhány találó mondatot. Emellett persze rengeteg más is került a dobozba, például néhány képeslap a játék világából, illetve a felszereléseket bemutató kézikönyv is. A PS4-es csomagot a 49999 Ft-os alapár helyett egy jelenlegi generációs konzolokra megjelent átlagos játék áráért, 19999 Ft-ért hazaviheted.

Ha azonban az új generációra szerinted még nincs elég játék, akkor is akad majd olyan akció, ami érdekelhet. A generációváltás egyik legnagyobb előnye ugyanis a korábbi hardver árának komoly esése, az 576-nál pedig még egy lapáttal rátettek a dologra, és a nyitás napján 29999 Ft-ért megszerezhettek egy Xbox 360-as konzolt, amihez még öt játék is ott lapul a csomagban.

Bár az Assassin's Creed IV: Black Flag-ről a legtöbben talán nem gondolnák, hogy Wii U-ra érdemes beszerezni, de a csütörtöki akciók között ott lesz a játék egyik gyűjtői kiadása, a Buccaneer Edition is. Az Edward Kenway elég menő szobrával ellátott változtat akár csak ezért is megérné, tekintve, hogy összesen 4999 Ft lesz a rengeteg művészeti anyagot, és játékbeli tartalmakat is a különleges dobozba tömörítő csomag. A játékot meg beadhatjátok használtnak, ha csak a gyűjtői cuccok miatt érdekelne a csomag.

Az 576-nál szeretik megtrollkodni a játékújságírókat is, mikor azt hihetnénk, hogy a rengeteg új játék megjelenése fél év után lejjebb tudná szorítani az eladási toplistákon a FIFA 15-öt, akkor leakciózzák a játék Xbox 360-as és PlayStation 3-as verzióit, 9999 Ft-ra. Köszi.

Bár a Watch Dogs sokaknak nem ért fel a megjelenés előtt keltett elvárásokhoz, a Dedsec Edition akciója biztos nem fog csalódást okozni. A PC-s változat mindössze 9999 Ft-ért, a PS3-as 12999 Ft-ért lesz kapható egy napig, a szokásos gyűjtői ajándékok mellett pedig egy méretes Aiden-szobrot és négy Augmented Reality-kártyát is tartalmaz, amik illenek a játék high-tech témájához.

+1:

Csattanóként nem hagyhatjuk ki a sorból a Dark Souls II gyűjtői kiadását sem, ami bár nem tartalmazza a felújított Scholar of the First Sin jóságait, annál olcsóbban, mindössze 10999 forintért adják majd az Xbox 360-as és PS3-as Collector's Editiont (a PC-s csak 9999 Ft lesz), amiben egy teljes páncélzatban pózoló figura is ott figyel.

Fontos, hogy ez az akció csak március 19-én, a Duna Plaza földszintjén (a hátsó kijáratnál) található 576 boltban, a készlet erejéig tart. Azért mi majdnem egész nap kint leszünk, még a GameStar Hype-ot is ott vesszük fel, szóval ha akartok velünk találkozni, akkor várunk szeretettel. Az 576 meg akciókkal. Még hogy a csütörtök nem egy jó nap...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)