Hirdetés

Harminc különböző játékakció vár az 576 KByte újranyitó üzletében

|

Ezúttal nem új üzletet nyit meg az 576, csupán egy meglévő boltjuk költözik egy emeletet, de ez is kiváló alkalom arra, hogy jó néhány játékot leakciózzanak.

Hirdetés

Azt 576 KByte-nál manapság nem csupán az E3 játékainak előrendelésére biztató frappáns reklámok készítésével vannak elfoglalva, hanem a legkülönbözőbb apropókból akcióznak le játékokat, ezúttal például az egyik boltjuk újranyitása kapcsán. Az Europarkban lévő üzlet ugyanis egy szinttel feljebb költözött, így gyorsan hirdettek is pár akciót, ami miatt érdemes lesz megkeresni az új helyet.

A PC-s játékosok főleg Call of Duty címeket leárazásai között válogathatnak, féláron lesz például a Ghosts számítógépes változata, de egységesen 9999 Ft-ba kerül a Destiny alapjáték mindegyik konzolra, ahol megjelent a Bungie lövöldéje, sőt, Xbox 360 kivételével mindenhol ennyibe kerül majd a Vanguard Edition is, amiben néhány DLC-tárgy is megbújik, ami kiváló lehetőség azoknak, akik még a Taken King megjelenése előtt csatlakozni szeretnének a mókához.

Ott van még az akciós kínálatban a Diablo III: Ultimate Evil Edition, az előző generáción 5999 Ft-ért, Xbox One-on és PS4-en 9999 Ft-ért, de van pár akció, ami csak a Sony jelenlegi generációs konzoljára lesz érvényes. Így például az Infamous: First Light mindössze 1999 Ft, illetve a Battlefield 4 Premium Edition is féláron lesz. A teljes kínálatot itt találjátok, az akciók az Europarkban lévő 576 Kbyte-ban érvényesek egészen szombati estig, tehát június 20-áig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)