Hirdetés

Gamer adventi naptár - hatszögekben látjuk a világot

|

A mai leárazásban szereplő játék azon klasszikus körökre osztott stratégiák közül való, ahol minden egyes apró részlet számít, és minden döntést jó alaposan át kell gondolnunk.

Hirdetés

A körökre osztott stratégiák, azon belül a 4X műfajba tartozó játékok kedvelői örülhettek idén, ugyanis a nem éppen tömegműfajhoz tartozó játékok közül is több érdekes darab is készült 2014-ben. Míg a Civilization aktuális része inkább a sci-fi iránt rajongók nyáltermelését indította be, a fantasy-fanatikusoknak ott volt az Age of Wonders III.

Akinek pedig kimaradt volna ez utóbbi játék, a Heroes-széria legnagyobb riválisának 11 év utáni visszatérése, az ma az 576 Kbyte-nál akciósan szerezheti be a játékot, egész pontosan 6999 Ft-ért.

Ha az ünnepek alatt bejglimajszolás közben szívesen menedzselnéd folyamatosan terjeszkedő birodalmad, vagy küldenél csatába akár őrült pingvineket is, holnap délig csaphatsz le az Age of Wonders III-ra, akkor ugyanis egy teljesen új akció kezdődik az 576 Kbyte boltjaiban, amit megtalálsz a webshop főoldalán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)