Hirdetés

Gamer adventi naptár - A nyolcadik Utas az akciós

|

A mai leárazásban szereplő játékban nem azért fogsz lopakodni, mert az az elegánsabb megoldás, hanem egyszerűen a túléléshez lesz elengedhetetlen.

Hirdetés

Magasabb fokozatba kapcsolt az 576 Kbyte,  már ami az adventi akciókban érintett játékokat illeti, hiszen a tegnapi nagyágyú, a Dragon Age: Inquisition után ma sem egy kispályás játékot szerezhettek be a szokásosnál olcsóbban. A nemrég két új nehézségi fokozattal bővült Alien: Isolationnel élhetitek át az űrhorror hátborzongató élményét, a szokottnál kicsit olcsóbban.

A mai napra a PC-s változat árából csaptak le kétezer jó magyar forintot, így jött ki a 6999 Ft-os végösszeg, ezért pedig nem az alapkiadást, hanem a Nostromo Editiont kaphatjátok meg.

Ebben megtalálható a Nyolcadik Utas a Halál szereplőgárdáját - akiket az eredeti színészek szinkronizálnak - felvonultató két DLC-csomag, a Crew Expendable és a Last Survivor is. Az Alien: Isolation, hasonlóan az eddigi akciós címekhez, 24 óráig lesz csökkentett áron, ami holnap délig tart mind a boltokban, mind a webshopon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)