Hirdetés

Gamer adventi naptár - vitorlát fel!

|

Bizony, a mai akció keretein belül kalózkodni megyünk, méghozzá az Újvilág tengereire.

Hirdetés

A tegnapi Call of Duty-akció után az 576 Kbyte adventi naptára ismét egy neves sorozat egyik részét rejti, ezúttal a Ubisoft katalógusából. Akit annyira nem dob fel az Assassin's Creed lopakodós-orgyilkolós játékmenete a sokadik rész után, mégis egy jó AC-játékra vágyott, az azt hiszem maximálisan elégedett lesz a mai ajánlattal.

Holnap délig ugyanis az Assassin's Creed IV: Black Flaget szerezhetitek be kedvezményes áron, ezúttal az előző- és jelenlegi generációs konzolok mellett PC-n is. Ez utóbbi platformon 5999 Ft-ra esett az ár, Xbox 360-on és PS3-on 7999 Ft a jegy erre a virtuális sétahajózásra, míg az Xbox One és PlayStation 4 tulajok féláron, 9999 ft-ért szerezhetik be Edward Kenway kalandjait.

Ahogy eddig is, az akció 24 óráig él, ami holnap délben jár le, ekkor számíthattok az új akcióra mind az 576 kbyte üzleteiben, mind a webshopon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)