Hirdetés

Gamer adventi naptár - lesből támad a mai leárazás

|

Az erre a napra jutott akciós játék története nem csupán a Monte Cristo grófját idéző rendkívül kifinomult bosszúról szól, hanem a becsület visszaszerzéséről, és a jövőbe vetett reményről is.

Hirdetés

Az 576 Kbyte adventi akciójában eddig szereplő játékai közül több esetben volt központi elem a lopakodás, és ez ma sem lesz máshogy. Az Alien: Isolationnel, vagy a Tomb Raiderrel ellentétben ezúttal nem a túlélés miatt lesz fontos, hogy csendben bánjunk el azokkal, akik az utunkat állják.

A mai napon akciós Dishonored során ugyanis egyrészt nem feltétlenül kötelező sunyulnunk, ha pedig mégis ezt választjuk, az azért lesz, hogy minél elegánsabban, és Dunwall városában minél kisebb kárt téve hajtsuk végre Corvo bosszúhadjáratát.

 

Az elárult testőr történetét az összes mellékszállal és kiegészítéssel együtt élhetitek át, ugyanis 24 óráig a Game of the Year változat ára lett 2999 Ft. Ennél jobb időtöltést nehezen tudunk elképzelni, míg a második résszel kapcsolatos infókra várunk, aminél előbb fog megérkezni következő 576-os akció. Ez utóbbit ugyanis már holnap délben megtaláljátok az 576 Kbyte boltjaiban, és a webshopon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)