Hirdetés

Gamer adventi naptár - az utolsó csukja be a portált maga után!

|

A mai akcióban szereplő játék az utóbbi hónapok egyik legsikeresebb szerepjátéka, méghozzá minden platformra érvényes a leárazás, ahol megjelent.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok az adventi szezon alatt, az új nap beköszöntével egy új 576 Kbyte akció is landolt. Ha szereted a szerteágazó történeteket, a szabadon bejárható világokat és a lélegzetelállító csatajeleneteket, de a Skyrimet már befejezted, akkor jó helyen jársz. A ma leárazott RPG-ben ugyanis mindezeket megtalálod, meghintve persze egy jó adag sárkányöléssel.

Aki eddig még nem vetette volna rá magát az év RPG-je címre joggal pályázó Dragon Age: Inquisitionre, az most nagyjából a játék árának negyedét spórolhatja meg mindegyik platformon, ahol megjelent, így PC-n 10999 Ft, az előző generációs konzolokon 11999 Ft, míg Xbox One-on és PlayStation 4-en 14999 Ft lett az Inquisition ára.

Az akció szokás szerint holnap délig él, az 576 Kbyte boltjaiban és a webshopon egyaránt, hacsak nem kapkodják el az összes példányt előbb. Az akció 24 órájának lejártával pedig már jön is a következő ajánlat, úgyhogy ha érdekel a Dragon Age harmadik része, nem érdemes tovább hezitálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)