Hirdetés

Gamer adventi naptár - éljen soká a kanapé co-op!

|

És hogy mik kellenek a konzolok mindenkori legjobb featuréhez? Bizony, kontrollerek. Ma a már meglévő, vagy jövőbeli PlayStation 4-tulajdonosok járnak jól.

Hirdetés

Végéhez ér az 576 Kbyte adventi akciósorozata, az utolsó napra pedig egy kiegészítő maradt, méghozzá a PlayStation 4-hez. Egészen pontosan a legfontosabb, mivel akármennyire is jó móka az újgenerációs konzolokon való játék, egyedül mégsem az igazi.

Így egy napra kedvezményes áron, egész pontosan 15999 Ft-ért szerezhetitek be a Dualshock 4 vezeték nélküli kontrollereket az 576-nál, mind fekete, mind fehér színben. A plusz kontrollerek terészetesen elsősorban a PS4-hez jönnek jól, ha a kanapén ülve szeretnénk multizni, de PC-n is jól jöhet bizonyos műfajoknál.

Ez a leárazás egyébként akkor jöhet igazán jól, ha egy PlayStation 4 vásárlását tervezed, ami most az 576-nál egyébként is eléggé megéri, mivel december 30-éig újgenerációs konzolod mellé csupán 5000 Ft-ért egy plusz játékot is beszerezhetsz hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)