Hirdetés

Gamer adventi naptár - a két lábon járó mikrohullámú sütő esete a kecskével

|

Az elmúlt napokban elég komoly játékok voltak akciósak, hogy mára jól jön egy kis könnyed szórakozás. Levezetésnek a közelmúlt egyik legkomolytalanabb szimulátora lett olcsóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, a furcsa szimulátorok (vagy inkább szimulátorparódiák) korát éljük, legújabban - és a kenyérszimulátorok létezését konstatáltuk némi értetlenséggel a tekintetünkben. A mai 576 Kbyte-os akcióban minden fura szimulátor ősatyját szerezhetitek meg, majdnem annyira nevetséges áron, mint maga a játék.

Az aktuális leárazásban a Goat Simulator dobozos változata szerepel (PC-n) 999 Ft-os áron. Korábban szkeptikusak voltunk a játékkal kapcsolatban, viszont az új, MMO-kat parodizáló tartalmakkal együtt kifejezetten jó (és tartalmas) szórakozásnak mondható a Coffee Stain szimulátora.

 

Hasonlóan a többi akcióhoz, ez is 24 óráig tart, ami holnap délben jár le, addig is lecsaphattok a Goat Simulatorra (lent megnézhetitek a videótesztünket) az 576 Kbyte boltjaiban országszerte, illetve a webshopon. Ekkor egy vadi új akció indul, karácsonyig minden nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)