Hirdetés

Gamer adventi naptár - ma a Te játékaid akciósak

|

A mai akció rendhagyó abban a tekintetben, hogy nem egy adott játék ára csökkent, hanem egy szolgáltatásból hozhattok ki a szokásosnál többet.

Hirdetés

Az 576 Kbyte adventi akciói eddig pontosan olyanok voltak, mint bármilyen leárazás, amit máshol is megszokhattunk, egyszerűen játékokat vehettünk meg a szokottnál olcsóbban. A bolthálózatnak azonban vannak más szolgáltatásai is, ma pedig egy ilyenre vonatkozik a napi akció, de ezzel sem járunk rosszabbul.

Az aktuális promóció lényege ugyanis az, hogy a boltokban működő rendszerben, ahol használt játékaidat számíttathatod be, a leadott termékekért 20%-kal többet kaphatsz. Így nem foglalják nálad a helyet azok a játékok, amikkel már nem játszol, és olcsóbban szerezheted be a következő címet, amit szeretnél.

A játékaidért kapott összeget akár rögtön le is vásárolhatod a boltban, vagy ha már van törzsvásárlói kártyád, arra is felírják neked pontokként, amit egy későbbi vásárláskor válthatsz be. Ahogy az összes többi promóció, ez is holnap délig érvényes, akkor pedig újra egy hagyományos akció vár majd titeket az 576 Kbyte boltjaiban, és a webshopon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)