Hirdetés

Gamer adventi naptár - kockuljunk!

|

A mai akcióban az elmúlt évek egyik legsikeresebb játékát szerezhetitek be, amely bár túlélő játéknak sem utolsó, elsősorban a kreativitásunkat kamatoztathatjuk benne.

Hirdetés

Nem is lenne az igazi az 576 Kbyte Gamer adventi naptára, ha nem találkoznánk a legnépszerűbb játékokkal is az akciós címek között. A mai leárazás alanya pedig egy igazi közönségkedvenc, legyen szó a felfedezés öröméről, vagy a kreativitásunk kiéléséről.

Bár Notch már nincs a csapatban, a Minecraft PlayStation 4-es verziója még az ő felügyeletével készült el, ha pedig eddig kimaradt volna az kissé szögletes, ám annál több lehetőséget rejlő világ felfedezése, most bepótolhatod a Sony legújabb konzolján. Ma ugyanis 20% kedvezménnyel, 4999 Ft-ért lehet tiétek a játék az 576 Kbyte-nál.

Ahogy azt már megszokhattátok, az akció 24 óráig él, azaz holnap délig, amikor is leleplezik az 576 Kbyte oldalán, milyen játék bújik meg az adventi naptár következő ablaka mögött, amiről nem sokkal később mi is beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)