Hirdetés

Gamer adventi naptár - jobbnál jobb társasjátékok a mai akcióban

|

Akármennyire is a képernyő elég tudnak szegezni a kedvenc videojátékaink, egy gamernek nem kell elmagyarázni, mekkora móka társasozni. Pláne, ha olcsóbban szerezhetjük be a játékokat.

Hirdetés

Lassacskán a végéhez közeledik az 576 Kbyte adventi naptárában lapuló akciók leleplezése, az utolsó napokra pedig maradt néhány olyan leárazás is, ami ajándéknak is kifejezetten jó. Az pedig már csak a ráadás, hogy az ünnepek alkalmából összegyűlt család is kiválóan szórakozhat a társasjátékokat kipróbálva.

Nem olyan rég ugyanis a tradicionális társasjátékok is bekerültek az 576 kínálatába, az utolsó előtti napi leárazás keretein belül pedig 20%-kal olcsóbb lett mindegyikük. A felhozatal kifejezetten erős, ott van például a Trónok Harca, és a Doom alapján készült társasjáték is, ahogy a Star Wars-rajongók sem maradnak ki a mókából Birodalom vs. Lázadók játéknak köszönhetően.

De kiemelhetnénk akár olyan társasjátékos berkekben klasszikusnak számító darabokat is, mint a Tokió Királya, vagy a Munchkin, több kiegészítőjével együtt. A képre kattintva átböngészhetitek az egész társas-kínálatot, az ott látható árak pedig szokás szerint holnap délig lesznek érvényesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)