Hirdetés

Több mint 80 gamer periféia közül választhatsz 27% kedvezménnyel

|

A huszonhét éves 576 KByte újabb 27 százalékos akciót indított el, ezúttal új gamer egered, headseted, billentyűzeted vagy más gamer pefirériákat szerezhetsz meg jelentős kedvezménnyel.

Hirdetés

Két hete egy elég ütős akcióban minden játékszoftver árából huszonhét százalékot elengedett az idén huszonhét éves 576 KByte, ezen a hétvégén egy nagyon hasonló promóciót indítanak, amiben akár még többet spórolhattok. Ezúttal ugyanis az átlagosan drágább gamer perifériáik közül áraztak le több mint nyolcvan modellt.

Ezek között olyan belépőszintű modelleket is találtok, mint az Asus ROG Sica egér, ami a hétvégén (tehát április 9-én 23:59-ig) 6 499 Ft-ért, beszerezhettek egy dizájnos az utcán is teljesen vállalható gamer headsetet, mint az akciósan 20 999 Ft-ba kerülő Razer Kraken Mobile, vagy olyan csúcsmodellekre is lőhettek, mint a vezeték nélküli gamer egerek királya, a Logitech G900. De ezek mellett mechanikus billentyűzetekre,  az ár-érték arányban mindig kiváló HyperX headsetjeire, egy király egérpadra, vagy kedvenc űrszimulátorodhoz egy új joystickre is akciós áron csaphatsz le. A választás mondjuk nem lesz egyszerű, hiszen az itt található teljes akciós kínálat tényleg elég bőre sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)