Hirdetés

Aprópénzért szerezhetsz PS3-as játékokat az 576 Kbyte heti akciójában

|

Bár a legtöbben már a nyolcadik konzolgeneráció valamelyik darabját nyüstölik, sokan kitartanak még a PlayStation 3 mellett is. Az 576 KByte heti akciója elsősorban nekik szól.

Hirdetés

Bár az 576 Kbyte múlt heti akciójában is rengeteg PlayStation 3-as játék szerepelt, hiszen japán címek alkották főleg a kínálatot, a héten kizárólag a Sony előző generációs konzoljára megjelent címek kerültek leárazásra.

Így például akciós a Metal Gear Solid 4, ahogy a Dragon Age sorozat második része, vagy a és a Resistance sorozat két utolsó része is. A konzoljátékokhoz képest szintén elég jó áron tudjuk beszerezni az XCom sorozat utóbbi részeit, az Enemy Unknown-t és a Bureau: XCom Declassified-ot is, bár ha ezek után kedvet kapunk a második részhez, ahhoz már egy PC-re lesz szükségünk. A teljes kínálatot egyébként ezen a linken tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)