Hirdetés

Két játékot vihetsz haza egy áráért az 576 Kbyte heti akciójában!

|

Rengeteg játék van, amit generációváltás előtt még érdemes bepótolni, az 576 Kbyte heti akciójában pedig olcsóbban szerezhettek be jó néhányat közülük.

Hirdetés

Az 576 Kbyte heti akciói az utóbbi időben van, hogy egy-egy platformra koncentrálnak, ahogy nem olyan régen csak PlayStation 4-es játékok szerepeltek a kedvezményes kínálatban, úgy ezúttal Xbox 360-as címek közül válogathatunk. Leárazás helyett azonban a héten, tehát május 31-én éjfélig kettőt választhatunk egy áráért a kijelölt játékok közül.

A felhozatalban akad néhány Kinectes játék is, de megtaláljuk például a Forza Horizont, a Gears of War-, a Fable-, vagy a Halo-sorozat több részét. Szerepel az akcióban továbbá az Alan Wake, vagy a World of Tanks dobozos változata is, amiben a játék mellett egy jó adag játékbeli fizetőeszközt találunk. A teljes kínálatot ezen a linken tudjátok megnézni, de szokás szerint pénteken még egy ráadás játékkal bővül a heti akciók sora.

Ti mit szeretnétek még mindenképp bepótolni az előző konzolgeneráción?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)