Hirdetés

576 Kbyte - vásárolj bármit, Bosszúállók poszter jár ajándékba

|

Szeretnél egy Bosszúállók: Ultron kora posztert? Nincs más dolgod, mint venni egy GameStar magazint (vagy bármit, de inkább magazint) bármelyik 576 Kbyte üzletben és kapsz egyet ajándékba!

Hirdetés

Bosszúállók: Ultron Kora őrület van. A GameStar szerkesztősége együtt ült be a moziba és a sajtóvetítésen már a film felénél mindenki Paca popcornját zabálta. 

Az élményeinket össze is foglaltunk nektek a Bosszúállók: Ultron kora kritikánkban, de persze érdemes elolvasni partneroldalunk, a Cinestar beszámolóját is, ők is nagyon elégedettek voltak az új Avengers-szel.

A premier alkalmából készültünk számotokra egy kis meglepetéssel. Mostantól, ha az ország bármelyik 576 Kbyte üzletében vásárolsz egy GameStar magazint, akkor nemcsak a szokásos 1000 forint kedvezményre leszel jogosult, hanem kapsz ajándékba egy Bosszúállók: Ultron kora posztert is. Na jó, igazából bármit veszel, jár egy poszter, de vegyél GameStart. Mert az jó.

(És ne felejtsétek el, ha 1500 forint felett vásároltok, akkor a GameStar magazin már csak 1000 forintba kerül, azért ez sem rossz akció)

Az ajánlat csak a készlet erejéig tart, úgyhogy ha van valamilyen szoftver vagy hardver, aminek a megvásárlását már régóta halogatod, itt a tökéletes pillanat. 

Várjátok már a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)