Hirdetés

Próbáld ki az Assassin's Creed Syndicate-et 576 KByte roadshow hétvégi állomásán!

|

Néhány hét kihagyás után ismét lesz budapesti helyszíne az 576 KByte roadshownak, ahol tényleg a legfrissebb játékok várnak a rengeteg nyeremény és a játékakció mellett.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem pihen az 576 KByte roadshow, az eheti két helyszín között pedig ismét felbukkan az egyik fővárosi bevásárlóközpont. Ha tehetitek, érdemes lesz kilátogatnotok a Duna Plazába, ugyanis a kipróbálható játékok között ott lesz a pénteken debütáló Assassin's Creed Syndicate is.

Persze ezúttal is lesznek más játékok is, a FIFA 16 és az NBA 2K16 megunhatatlan kettőse mellett például száguldozhattok a Forza Motorsport 6-ban, és néhány Star Wars-os kaland is vár majd rátok a Disney Infinity 3.0-ban. A színpadon a Guitar Hero Live-ban zúzhattok majd egyet, már ha sikerül valahogy megszereznetek a gitárt a sorozatért köztudottan rajongó Pacától, aki HP-val a GameStar csapatát képviseli majd ezen a helyszínen. Persze ezúttal sem érkezik nyeremények nélkül a roadshow, ahogy a játékakciók (itt találjátok az október 31-éig beváltható kuponokat) sem maradhatnak el: ezúttal az Xbox 360-tulajok is elég jól járnak, ugyanis többek között ezen a platformon is az eredeti ár kétharmadáért vihetitek haza a Forza Horizon 2-t, ahogy több Kinectes játékot is.

Feltétlenül nézzetek be, mi ott leszünk és várunk titeket egész nap!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)